Vaarvakantie

Genieten op het water

Slapen op het water, zonder een eigen boot te bezitten is dit niet iets wat u iedere dag meemaakt. Maar op de MS Bull is het mogelijk! Het is weer eens wat anders dan een kampeervakantie of hotelovernachting. We vertrekken vanuit Bruinisse, maar daar hoeven we natuurlijk niet te blijven. Er zijn genoeg leuke routes en plaatsen om deze vaarvakantie helemaal naar uw wens door te brengen.

Overdag gaan we er op uit om te varen en ’s avonds aan te meren in de volgende haven. Dé vakantie om te genieten van de rust en de natuur. Neem plaats in de ronde zit op het achterdek, leun achterover en geniet van de geweldige omgeving.

Op het schip zijn drie hutten beschikbaar. In deze hutten vindt u een twijfelaar en verschillende stapelbedden. Er is een badkamer en verschillende toiletten. De hutten zijn compleet uitgerust met beddengoed, een handdoek en washand. Daarnaast zijn de hutten voorzien van airconditioning en centrale verwarming.

Het schip ligt afgemeerd aan een drijvend steiger, hierdoor kunt u makkelijk aan boord komen. Omdat we vrijwel iedere dag met gasten het water op gaan, vragen we u rekening te houden met de afgesproken tijd. Bent u toch eerder aangekomen? Nog even geduld.. We maken het schip voor u gereed voor deze topervaring!

Bent u op zoek naar een unieke ervaring op het water? Boek dan een vaarvakantie op de MS Bull met uw gezin of familie door contact met ons op te nemen. Er kunnen maximaal 7 personen op ons schip overnachten.