Capaciteit & voorzieningen

Wat vind u aan boord van de MS Bull?

Wanneer u meegaat op de MS Bull kiest u ervoor om te genieten van alles wat een verblijf op het water te bieden heeft. Verblijf langs de brede gangboorden of neem plaats op ons achterdek in de ronde zit. Hier vindt u ook onze ingebouwde barbecue. Kijk om u heen en geniet van de prachtige omgeving. Als het nodig is kunnen we het achterdek overdekken met een mooie bimini top. Het teakdek op het hele schip geeft een mooie uitstraling, wat natuurlijk bijdraagt aan de ambiance.

Ziet u het al voor zich? Barbecueën op het water met uw vrienden of familie, terwijl u geniet van een geweldige uitzicht. Een unieke ervaring die u en uw gezelschap niet snel zal vergeten!

Ook binnen is het goed vertoeven op de MS Bull. In de salon is zitruimte voor 10 personen. Het is er lekker ruim en licht door de vele ramen. Op ons ruime schip is plek voor 12 personen om een dagtrip te maken. Overnachten is mogelijk voor maximaal 7 personen. Ons  schip is voorzien van een goed uitgeruste keuken en 4 mooie hutten voorzien van airconditioning en verwarming, 3 toiletten en 2 douches. Verder is er een stereo installatie aanwezig met mogelijkheden voor dvd en cd en zijn er aansluitmogelijkheden voor usb, iPad en computer.

Er is een bijboot aanwezig die met een hydraulische kraan op het water wordt geplaatst en u naar een kleine haven kan brengen. Het schip beschikt over een hydraulische gangway van drie meter lang en is voorzien van scepters.

Impressie