Duiken

Het water vanuit een ander perspectief

Met meer dan 50 duiklocaties is de Oosterschelde een geweldige plek om te duiken. Om te duiken in de Oosterschelde heeft u minimaal het 1* duikbrevet en een onderwatersport verzekering nodig. Als u de juiste papieren op zak heeft, zorgen wij voor een geweldige ervaring tijdens een duiktocht in de Oosterschelde.

Komt u van ver of gaat u gewoon liever niet te vroeg het bed uit. Dan bieden wij u de mogelijkheid om de avond van tevoren aan boord te stappen van de MS Bull. U kunt dan op ons schip overnachten, zodat u er de volgende ochtend lekker op tijd bij bent. ‘s Morgens verzorgen wij een heerlijk ontbijt voor u, zodat u op volle kracht het water kan trotseren.

Onze populaire duiklocaties op de Oosterschelde:

De Zeelandbrug: Rond de eerste pijler is het 8 meter diep, vanaf de tweede pijler is het 25 meter diep. De pijlers zijn mooi begroeid en er zijn veel kreeften, zeebaarzen en diklipharders te zien. Stromingsduiken zijn ook mogelijk.

Burghsluis: Hier vindt u veel krabben en oesters. Op grotere diepte vindt u ook zeeanjelieren en zeesterren. De maximale diepte hier is tussen de 25 en 30 meter.

Oude-Tonge: Rond “de plaat van Oude-Tonge” is het prachtig duiken. De omgeving staat bekend vanwege de mooie hangcultuur mosselen.

Onze populaire duiklocaties op Het Grevelingenmeer:

Het Gemaal Dreischor: Het is hier mooi begroeid en er is veel leven. Maximale diepte is 20 meter.

Den Osse: Bij Den Osse duikt u bij een oud dijkplateau. Hier is veel leven zoals krabben en grondels. Maximale diepte is ongeveer 20 meter.

Neem contact met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Impressie