Overnachten

aan boord van de MS Bull

Een overnachting in Zeeland, niet in een hotel of op een vakantiepark: maar op het water! Breng de nacht door in een haven op ons luxe schip. We liggen op een rustige plek in de oude visserijhaven van Bruinisse, het vertrekpunt voor onze activiteiten.

Op het schip zijn drie hutten beschikbaar. In deze hutten vindt u een twijfelaar en verschillende stapelbedden. Er is een badkamer en verschillende toiletten. De hutten zijn compleet uitgerust met beddengoed, een handdoek en washand. Daarnaast zijn de hutten voorzien van airconditioning en centrale verwarming. Er kunnen 7 gasten overnachten en het schip biedt plaats aan 12 personen voor een dagtrip. Dus neem uw vrienden of familie mee op deze onvergetelijke ervaring!

Aan de haven zijn voldoende parkeerplekken om te parkeren. Komt u met de fiets? Dan kunt u deze tegenover de boot parkeren. Accu’s van elektrische fietsen kunnen aan boord worden opgeladen. Helaas is er geen plaats om fietsen aan boord te stallen.

Het schip ligt afgemeerd aan een drijvend steiger, hierdoor kunt u makkelijk aan boord komen. Omdat we vrijwel iedere dag met gasten het water op gaan, vragen we u rekening te houden met de afgesproken tijd. Bent u toch eerder aangekomen? Nog even geduld.. We maken het schip voor u gereed voor deze topervaring!

Foto's