As verstrooiing

op de Grevelingen en de Oosterschelde

Omringd met uw dierbaren afscheid nemen door as te verstrooien op de Oosterschelde of het Grevelingenmeer. Ook dit is mogelijk op de MS Bull. We varen samen met uw gezelschap naar de gewenste plek waar de asverstrooiing zal plaatsvinden of de urn overboord gezet zal worden.

De vaart zullen we precies laten verlopen zoals u het wenst. Er kunnen bijvoorbeeld bloemen op het water gelegd worden, persoonlijk uitgekozen muziek worden afgepeeld, de scheepsbel luiden na de plechtigheid en de vaart afsluiten met koffie en een lekkernij of juist met een borrel. In overleg is er veel mogelijk, altijd precies zoals u het wenst.

Het verstrooien van as is een privéaangelegenheid. Daarom is de boot volledig tot uw beschikking. Naast het gezelschap zijn alleen de kapitein en één matroos aanwezig om alles in goede banen te leiden. Na afloop ontvangt u een certificaat met de coördinaten van de locatie waar de as verstrooiing heeft plaatsgevonden. Tijdens de plechtigheid op het schip mogen er maximaal 12 personen aanwezig zijn.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.